A4V Uvodno razmišljanje

Motiv A4V je v multi-dimenzionalno tapiserijo realnosti in laži vpet v najnižje globine lažnivega parazitskega sveta – v municipalno trgovsko-pomorsko igro pravnih oseb. V bistvu je izraz pravne osebe pretiran, ampak je tak izraz še zadnja uporabna možnost, da človekov Um sploh lahko še dojame absurdnost konceptov/zamisli v tej nevarni igri polni črne magije.

Kajti če rečem, da je to igra nekih izraženih trustov (ang. express trust), ki obstajajo samo v kolektivno uročenem človeškem Umu, me itak ne bo nihče razumel – vsak zaenkrat še ne. J

Kako torej poteka plenjenje življenjske energije in sadov našega ustvarjalnega dela v tej popolnoma poblazneli hazarderski igri?

Ta odgovor bomo iskali v sklopu delavnic na temo TRUST-ov. Toplo vam priporočam, da si za zagrevanje v to izjemno pomembno tematiko – saj je trust skrivnostni mehanizem, ki je vključen v izmenjavo in/ali prenos oblike energije v vseh dimenzijah realnosti in tudi v komercialnih igrah – na spletni strani www.ljudska-pisarna.si  pogledate delavnico št.  4 – Božanski koncept trusta prezrcaljen v rimski pravni sistem in delavnico št. 6 – Zlohotna sprevrženost parazitske miselnosti pojasnjena s pomočjo trustov.

V tem prostoru pa bom korak po koraku razkril še eno mogočno komercialno orodje (nekateri bi rekli pravno sredstvo), ki je izjemno mogočen samoobrambni in protiplenilski steber – proti kateremu je avtorizacija s pomočjo UCC §1-308 »mala malica«. Imenuje se A4V in uveljavljanje njegove moči zahteva resno raziskovalno in študijsko delo.

Vem, da vsi nestrpno čakamo v baznem taboru in z mravljinci vznemirjenja gledamo navzgor v oddaljen in mistično čudovit vrh gore, vendar moramo najprej storiti nekaj nezaslišanega in paradoksalnega – nadeti si moramo trpežno potapljaško opremo za velike morske globine in se potopiti na dno tega morja po enega izmed zakladov, ki nas tam čaka.

Reče se mu A4V – čeprav je to samo koda, ki je ni težko odkodirati. Mnogo težje je doumeti njeno magično igralno moč.

Tukaj bom to poizkušal skupaj z vami.

Z ljubeznijo

primož