Koraki, ki vam bodo omogočili stopiti na pustolovščino z nami

  1. Postati človek, ki se je rešil »okovov« pomeni zaživeti življenje v integriteti verodostojnosti, odgovornosti in častnosti, kar pa sploh ni tako lahko naloga. Listina “Zaprisežena izjava da živim” je torej samo vstopnica, s katero prevzemamo nadzor nad izmenjavo in/ali prenosom sadov našega ustvarjalnega dela znotraj “antisistema”.

Pot do dokončne osvoboditve je dolgotrajna in zahteva od človeka zbranost, predanost, delavnost, odločenost … Procesa osvoboditve se v Ljudski Pisarni lotevamo sistematično in skozi pustolovščino vseh pustolovščin spoznavamo našo pristno Božansko naravo.

Da se boste lažje podali na pustolovščino, ki je pred vami, vam svetujem, da se tega lotite po naslednjih korakih, ki vam bodo omogočili stopiti na pustolovščino z nami:

  1. korak: prijavite se na mail: ljudska.pisarna@gmail.com, da želite prejemati obvestila o naših delavnicah in dogodkih;
  2. korak: obiščite spletno stran www.ljudska-pisarna.si in si preberite Eseje, ki se nahajajo pod zavihkom Izobraževalen kotiček;
  3. korak: poglejte video pod zavihkom Uvodna predstavitev;
  4. korak: pojdite na zavihek Video vsebine delavnic in si oglejte video predstavitve;
  5. korak: pod zavihkom Listine imate natančna navodila, kako si posamezno listino pridobite.

Svetujem vam, da si vprašanja sproti beležite in v skupinah iščete odgovore. Vprašanja na katera ne boste našli odgovorov mi posredujte na mail in bomo na delavnici Vprašanja in odgovori obdelali tematike, na katera niste dobili odgovorov.

Vsi, ki smo že dalj časa pridruženi pisarni se učimo Komercialni mehanizem A4V in R4V sprejeti za vrednost in vrniti za vrednost. Gre za mogočno orodje, ki nastopa v komercialnem poslovanju.

Hvala, da se z nami želite odpravili na to pustolovščino. Ostanimo budni in večni raziskovalci

Uvodna predstavitev