Zakon, pravo, kodeksi in jurisdikcija (2. del)

Magična moč besed

Če želimo razumeti, kaj se dogaja na svetu, moramo pogledati besede. Besede so namreč prežete z energijo. So namreč energija zvoka, ki ga z izgovarjanjem besed ustvarjamo. Obstaja torej magična kvaliteta besed. To vesolje je ustvarjeno z zvočno energijo. In ko govorimo, ustvarjamo. V tem smislu smo kot stvarnik tega vesolja. Imamo namreč izjemni dar – govor. V obstoj lahko izgovorimo ves svet, iz katerega bomo lahko uživali sladke sadove, ali pa lahko v obstoj izgovorimo ves svet, v katerem živimo kot sužnji. Kaj bomo izgovorili in posledično kako bomo živeli je odvisno od nas samih. To kar govorimo in to kar poslušamo namreč odloča o tem, kaj postanemo kot ljudje. Na žalost to kar poslušamo in to kar večina ljudi govori, je čisto smetje (govoričenje).

Če torej obstaja magična kvaliteta besed, potem je ta kvaliteta lahko bela ali črna. Obstaja torej bela magija besed in črna magija besed. Seveda bom v tem Izobraževalnem kotičku ves čas opozarjal na eno in drugo magijo besed, da boste lahko v bodoče bolj pozorni pri teh stvareh.

Vsi se sedaj verjetno strinjate, da je človeštvo v fazi VELIKEGA PREBUJENJA. Torej ste prepričani, da smo sedaj prebujeni. Z vami se pri tem strinjam. Ampak če smo sedaj prebujeni, smo bili pred tem hipnotizirani. Kako pa so nas črni svečeniški magi hipnotizirali? S pomočjo črnih besednih urokov, črne talismanske magije in črne simbolne/arhetipne magije. Mislim, da sem nekaj malega o tem pisal v enem izmed esejev. Zaenkrat se bomo v tem Izobraževalnem kotičku, predvsem pa v tem »pravnem oddelku« ukvarjali z besedno magijo – z magično močjo besed.

Prebudili smo se torej iz večstoletne hipnoze. Ali je sedaj stvar rešena? Je to vse, kar se je moralo zgoditi, da bi lahko izgradili novo rajsko družbo obilja za vse? Ne, ne drage moje sestre in bratje. To je samo prvi korak. Sicer zelo pomemben kot vsak prvi korak. Vendar je zelo negotov kot je negotov prvi otroški korak. Da se naučimo suvereno hoditi je potrebno mnogo vaje/treningov.

Podobno je pri prebujenju. Ker smo sedaj budni, je naša naloga, da spoznavamo ta nov svet – to novo realnost. Verjetno ste že opazili, kako je zanimiva. Bistveno bolj, kot pa ta malomeščanska beda in izprijena lažnivost, ki smo je vajeni. S spoznavanjem tega novega sveta se nam bo zgodila neka nova kvaliteta. Brez problema jo lahko imenujem božanska kvaliteta. To je PODUHOVLJENOST. Poznavanje bele in črne besedne magije nam bo pri tem pomagalo. S prvo bomo v to življenje izgovorili rajski svet obilja za vse, kajti poduhovljeni bomo izničili vse besedne uroke črnih svečeniških magov.

Tri kraljestva bivanja

Že takoj na začetku te vsebine vas moram opozoriti, da obstaja bistveno več kraljestev bivanja ali dimenzij bivanja. V tej razpravi se bom osredotočil na življenje v fizičnem svetu oziroma na življenje na Zemlji iz perspektive človeka.

Vsak otrok v osnovni šoli bi odgovoril, da obstajajo tri kraljestva bivanja: zrak, zemlja in voda. V semantiki, ki se ukvarja s pomenom besed, bi takemu odgovoru rekli denotativen/osnoven pomen teh treh besed. Obstaja pa še konotativen pomen teh treh besed.

Na primer vrtnica je na denotativni ravni vrsta rože z bodicami, na konotativni ravni pa predstavlja ljubezen, strast, naklonjenost
…Torej na konotativni ravni te tri besede lahko predstavljajo:

Konotativnih ravni teh treh (ali katerihkoli drugih besed) je lahko še mnogo več. Njihov pomen je odvisen od vsebinskega okvirja. Zato je poznavanje materinega jezika (pa tudi kakega tujega) tako pomembno. Da se lahko kakovostno sporazumevamo. Da lahko razberemo, kaj nekdo hoče povedati. Da lahko prepoznamo, kdaj nekdo laže.

V zgornji tabeli sem vam skušal na poenostavljen način prikazati dejstvo, da je vsak jezik izjemno zapletena stvar. Najbolj pomembno pri semantiki je vedeti, da lahko ima vsaka beseda več pomenov in da je le-ta odvisen od besedilnega okvirja ali vsebine.

Dajmo najprej pogledati nek primer. Na primer jezikovni konotativen primer.

O zelenem slovenskem jeziku ne boste na internetu našli ničesar. Vendar to ne pomeni, da ne obstaja. Le tako spretno je prikrit. Zakaj? Ker je praljudstvo, ki je živelo na tem območju, uporabljalo zeleni slovenski jezik. Zato je slovenstvo in Slovenci skozi zgodovino (po vesoljnem potopu) tako zatirano. To je povzročilo globoke kolektivne travme v našem genskem zapisu, ki se kažejo v kolektivni slovenski psihi. V popačenem in slabem delovanju moškega načela. Načela akcije, delovanja. Veliko Slovencev ve, da je vse narobe v današnjem življenju, vendar so zelo zelo redki tisti, ki so pripravljeni delovati. Mnogi bi samo razpravljali, ko pa je potrebno nekaj pogumnega narediti, pa se skrijejo v mišjo luknjo.

Ali lahko svoje trditve potrdim? Zelo težko, saj zaenkrat nimamo na razpolago zgodovinskih virov, ki bi to neposredno potrdili. Vendar zagotovo obstajajo in upam, da bodo kmalu na razpolago. Posredne dokaze lahko najdemo v našem slovenskem jeziku, ki je dandanes (tudi po zaslugi »velikega« jezikoslovca Toporišiča) seveda dodobra popačen. Slovenski jezik je namreč – za razliko od mnogih drugih jezikov – naraven jezik. Kaj to pomeni? Da se ga lahko prevede v matematično enačbo. Pravzaprav se lahko vsak stavek – ne samo beseda – v slovenskem jeziku prevede v matematično enačbo. Naše mlajše generacije Domoljubov in ljubiteljev slovenskega jezika čaka torej veliko dela. Žal mi je, ampak sedaj te teze ne utegnem razvijati dalje.

V angleščini se zeleni jezik imenuje Green language, za katerega pravijo, da je to jezik ptic. Vendar je to neumnost. Zelen jezik se imenuje zato, ker je zelena barva na sredi barvnega spektra in zato predstavlja ravnotežje/uravnoteženost. Zeleni jezik je zato uravnoteženi izvorni jezik, ki je ENOZNAČEN ali ENOPOMENSKI! Razgovor v takem jeziku je nedvoumen. V nadaljevanju bodo stvari bolj jasne, zato nadaljujte z branjem.

Vsi ste opazili, da vas večkrat nagovorim s pozdravom: Oj.

Torej dve sami črki, ki ogromno povesta. To je staroslovenski pozdrav »Osti jarej«, ki smo ga okrajšali na Oj. Mnogi ljudje ga uporabljajo, ne da bi vedeli njegov izvor. Osti jarej ni samo najstarejši zapisani slovenski pozdrav, ampak je celotna napitnica ali zdravica. Takšni »poduhovljeni/uravnoteženi« pozdravi so značilni za velika in prastara ljudstva. Afričani imajo na primer pozdrav »Ubuntu«, havajčani pozdravijo z »Aloha«.

Izraz Osti jarej je izpisan na starodavnem vrču za točenje pijač. Najden je bil leta 1911 na današnjem ozemlju blizu Škocjana na Krasu. Vrč izvira iz obdobja nekaj sto let pred našim štetjem, ko so na tem področju živeli naši predniki, ki jih zgodovinski viri imenujejo Veneti.

Oj ali Osti jarej je torej pozdrav v zelenem slovenskem jeziku!

Knjižni/leposlovni slovenski jezik

To je jezik, ki sicer ima svoja stroga in zapletena pravila in navodila za pravilno rabo, vendar vsakemu uporabniku dovoljuje tako pogovorno kot pisno umetniško in ustvarjalno interpretacijo jezika, ki se kaže v večpomenskosti besed, besednih zvez ali celotnih povedi.

Prevod besedne zveze Osti jarej iz slovenskega zelenega jezika bi torej v slovenski knjižni jezik zvenel nekako takole:

»Ostanite mladi in zdravi drage sestre in bratje! Naj vaši rodovi cvetijo in naj vašo hišo napolni blaginja.

Uradni/pravni slovenski jezik ali latovščina/blebetanje

Tretji slovenski jezik je uradni jezik, ki se uporablja v komercialni igri ali na komercialnem morju. Predlagam vam, da si preberete Esej št. 1 – Ali beseda resnica pomeni to, kar je res in Esej št. 2 – Biti pismen pomeni biti svoboden. Na ta način vam bo popolnoma jasno, kaj je uradni ali pravni ali UNIDROIT jezik.

Prevod besedne zveze Osti jarej bi v slovenski uradni jezik zvenel nekako takole:

Spoštovani,

Ko slišimo ali preberemo to besedo se nam zdi, da nas tisti, ki nagovarja, ceni. Da je vljuden. Da nas časti. Vendar moramo za pravi pomen te besede narediti analizo in jo prevesti v izvorno obliko ali zeleni jezik. Stvar je običajno zelo preprosta. Naredimo to:

Spoštovani = s-pošto-vani = s pošto pozvani

Beseda spoštovani je torej komercialni izraz, ki pomeni, da te nekdo, ki ima komercialne namene, poziva po pošti. To je vse. Nobene druge vljudnosti, čaščenja ali kaj podobnega.

Zakaj »S pošto pozvani?

Univerzalna poštna zveza z vsemi poštami na svetu je gigantska komercialna avtocesta, ki služi kot most med igro življenja in igro smrti. Poštne številke so v bistvu številke kartelnih območjih s človeškimi viri. O Univerzalni poštni zvezi (UPU – Universal Postal Union) bi moral napisati obširen esej, vendar trenutno ne utegnem. Povem vam lahko samo to, da UPU kot komercialna organizacija nima ustanovitvenega statuta, ampak Ustavo. Prevedena je v slovenščino in jo bom pripel k temu podpoglavju. Še nekaj je pomembno. UPU je v tem trenutku edina organizacija na svetu, ki izdaja denar, ki je pokrit z zlatom. Ste presenečeni? Seveda ste. Kaj je ta denar? To so nekatere znamke, katerih denominacija je pokrita z zlatom. Na primer znamka za 1 dolar.

Upam, da sem bil dovolj razumljiv. Da bi vam bilo še lažje razumljivo si zares preberite dva priporočena eseja. Za boljše razumevanje prenesimo vse skupaj v trojstvo. Vendar ne v sveto trojstvo, ampak brezbožno trojstvo, ki se spretno preslikava po istem konceptu, vendar s popolnoma drugimi satanskimi značilnostmi. 

Zaključna misel

Če mi je uspelo v najkrajši možni obliki poudariti povezavo različnih idejnih zasnov/konceptov, ki se v govoru in pisanju izrazijo z besedami ali besednimi zvezami, potem sedaj vidite ponavljanje števila 3. Sveto število. Življenjska energija je sveta. In črni svečeniški magi to vedo. Vedo seveda tudi beli magi. Ampak črni svečeniški magi so tisti, katerih uroke, ki so hipnotizirali človeštvo, moramo izničiti. Kako? Z védenjem/znanjem. Védenje = ljubezen.

Torej so za naše bivanje v tem svetu pomembna tri kraljestva. Vsako kraljestvo ima svoja pravila igre. Prvi dve kraljestvi imata pravila igre življenja in zadnje ima pravila igre smrti. Metafizično kraljestvo bivanja, ki ga predstavlja arhetip očeta, deluje po pravilih, ki jih imenujemo NARAVEN ZAKON. Fizično kraljestvo bivanja, ki ga predstavlja arhetip matere, deluje po pravilih, ki jih imenujemo ZAKON ZEMLJE. Umetno kraljestvo bivanja, ki ga predstavlja arhetip sina, deluje po pravilih, ki jih imenujemo ZAKON VODE.

Če vam vsebina zaenkrat še ni zanimiva, pa vam prišepnem, da bo z naslednjimi poglavji postajalo vse bolj zanimivo. Kdo med vami si je kdaj mislil, da bo bral stvari s pravnimi vsebinami. S temi vsebinami ste se vedno srečevali tako, da ste dobili neko pisanje iz sodišča ali iz odvetniške pisarne in ste takoj poklicali na pomoč »svojega« odvetnika. Zakaj? Zaradi strahu. Ker ste prebrali nekaj, kar tam sploh ne piše. Vi ste samo mislili, da ste prav prebrali, vendar ste se zmotili. Zmotili pa ste se, ker vas celo vaše življenje črni svečeniški magi in njihovi odpadniški plačanci manipulirajo s pomočjo besednih urokov.

Piše :primož iz rodu durjava varuh Ljudske Pisarne

V nadaljevanju poglavje: Naraven ali duhoven zakon; zakon zemlje; zakon vode.

UPU Ustava

Vse pravice pridržane!