Zakon, pravo, kodeksi in jurisdikcija (1. del)

PREDGOVOR

Priča smo bibličnemu boju med dobrim in zlom. Ker sem od nekdaj rad bral in raziskoval, sem že zelo zgodaj v odraslih letih vedel, da se bo ta boj začel odvijati. Vendar pa si nisem mislil, da bom sam to doživel, oziroma so me življenjske okoliščine, ki smo jim bili priča, vedno bolj oddaljevale od vere v boljši jutri. Kljub temu nisem nikoli obupal in obstajajo ljudje, ki lahko to potrdijo.

Zato sem na ta boj toliko bolj pripravljen kot večina drugih ljudi. V dobrih 10 letih, odkar si slikam ta novi rajski svet obilja za vse in odkar si nabiram znanje, sem prišel do zanimivih rešitev, ki lahko omogočijo, da izpeljemo tako drastične spremembe.

Seveda jih zaenkrat še ne bom razkrival v javnosti, saj je še prezgodaj. Te spremembe namreč zahtevajo ne samo to, da se ljudje prebudijo oziroma, da se kritična masa ljudi prebudi iz globokega sna, ampak zahtevajo, da ljudje pokažejo pripravljenost za spremembo miselnosti.

Ne mislite si, da sem nadut, ker pravim, da vem o VELIKEM PREBUJENJU več, kot veste vi. Z vami mi ni potrebno taktizirati, saj niste moji sovražniki. Ne nagovarjam vas naključno s sestrami in brati. Z vami sem lahko iskren in sem sprejel mesto informatorja in izobraževalca zato, ker je to moja kozmična naloga. Na to nalogo sem se pripravljal dolga leta in nekateri med vami to dobro veste. Tega ne delam za denar in ne za slavo.

To pomeni, da sem prepoznal pogodbo, ki sem jo sklenil, preden sem se utelesil na Zemljo. Da, vsak med nami je sklenil podobno pogodbo in vaša naloga je, da jo sami prepoznate in jo izpolnite. Kako boste v tem uspeli ne vem, kajti to je samo vaša stvar. Se spomnite, ko sem pisal, da vas vabim na pustolovščino. Del te pustolovščine ravnokar opravljamo skupaj, drugi in najpomembnejši del, pa je samo vaš. Ključe od teh vhodnih vrat imate samo vi in tja nima vstopa nihče drug kot vi sami.

Vesel sem, da vas je toliko, ki si ne želite več živeti v takšnem svetu. Sedaj ga lahko vidite in vas je groza. Tudi meni še zmeraj zaledeni kri v žilah. Jezni ste, razočarani, žalostni, šokirani, obupani, prestrašeni … Po drugi strani pa še nikdar niste tako močno čutili ljubezni, spoštovanja, sočutja, povezanosti, srčnosti, iskrenosti … kot to čutite sedaj. To je boj med dobim in zlom, ki se dogaja znotraj vas. Zato je zelo priporočljivo, da se ga zavedate in ga doumete. Naši kozmični prijatelji (Plejade in drugi) pravijo, da lahko samo naša čustva aktivirajo DNK. Psevdo znanost ga imenuje odpadni (ang. Junk) DNK. Vendar ta aktivacija ne pomeni samo tega dela vidnega DNK, ampak mnogo več. Morda so med vami takšni, ki veste, da so se parazitska bitja nekje v daljni zgodovini človeštva vmešala v Božji načrt. Zmanipulirala in degradirala so človeški DNK in danes je čas za kazen božjo. Človeški DNK ima namreč 12 vijačnic, med katerimi je 10 vijačnic skritih in spečih v eteričnem polju. Te je potrebno aktivirati in seveda se ta proces že dogaja. Tudi v vas.

Zato bo vaše zavedanje naraščalo izjemno hitro, mnogo hitreje kot je pri meni in mojih redkih sodelavcih in hkrati prijateljih. Vendar za to obstaja en pogoj. Vaša iskrenost. Če ste zares iskreni, ko pravite, da si želite te spremembe, potem lahko pričakujete pozitivne rezultate. Če še niste in trmasto vztrajate na ostareli paradigmi, ki se ji bliža neslaven konec, potem bodo rezultati negativni. Kar seješ, to žanješ. To je ZAKON. Če sem še bolj natančen, je to NAČELO ali PRINCIP. To je eden izmed osmih temeljev ZAKONA. Načelo ali princip je namreč tisto, kar vedno pride najprej. Kar je pri vsaki stvari najpomembnejše. To načelo se imenuje Načelo vzroka in posledice.

Dovolite mi, da vam na preprost način poizkušam pojasniti, zakaj trdim, da MORATE delati na sebi in v sebi, če si iskreno želite živeti v rajski družbi obilja za vse. Ste že slišali za Sveto trojstvo? Seveda ste. Kaj je Sveto trojstvo? Če ga na najbolj preprost način opišem, je to kozmični mehanizem, preko katerega se Bog – Avtor –Tvorec – Vse – Veliki arhitekt – imenujte ta fenomen kakorkoli hočete – po holografskem načelu preslikava v različna kraljestva bivanja oziroma prenaša svojo življenjsko energijo.

Zato lahko rečem, da je Sveto trojstvo »prstni odtis« Boga in obljubim vam, da ko se bomo lahko srečali, vam bom to idejno zasnovo poizkušal dokazati na izjemno zanimiv način. Da, poizkušal vam bom dokazati, da Bog obstaja.

To sveto trojstvo se v različnih preoblekah nenehno pojavlja. Nič ni torej čudnega, da je starodavna modrost med vsemi števili obravnavala število 3 kot sveto število. Števili 6 in 9 sta mnogokratnika števila 3, zato tvorijo ta tri števila tako imenovana nezemeljska ali duhovna števila. 

Zelo znana je izjava Nikole Tesle: »Če bi samo poznali veličastnost števil 3, 6 in 9, potem bi v rokah imeli ključ do Vesolja.«

Preoblečimo torej Sveto trojstvo v odgovor na vprašanje, zakaj MORATE delati na sebi in v sebi.

Oče – Mati – Sin so ARHETIPI. Človeški mehanizem dojemanja stvari arhetipe vedno preobleče v neko preobleko, s katero si pomaga najti odgovore na te pomembne mehanizme, ki delujejo tako v makrokozmosu kot tudi v mikrokozmosu. Tudi to je ZAKON, ki je opisan v načelu korespodence – Tako zgoraj kot tudi spodaj; Tako spodaj kot tudi zgoraj. 

Zato bom preoblekel to trojstvo arhetipov v pojme/idejne zasnove, s katerimi bom poizkušal razložiti delovanje mikrokozmosa oziroma človeške psihe oziroma male arkane.

Oče vedno predstavlja nevtralnost. V atomu je to nevtron. Pri elektriki je to 0 ali ozemljitev. V človeški psihi pa je to zavest. Mnogo je govora med neštetimi skupinami ljudi, kaj je to zavest. In večina pravi, da se mora povečati zavest ljudi, kar je popolnoma zgrešeno. Zavest je namreč nevtralna, statična. Bila je, je in vedno bo prisotna. Nikoli je ne bo več ali manj. Je neodtujljiva, neovrgljiva in nespremenljiva. Je prirojen potencial za to, kar je PRAV in kaj je NAROBE oziroma kaj je MORALNO oziroma kaj je IZRPIJENO. Če dam prispodobo, je zavest velikanska soba, v kateri je nešteto neverjetnih zakladov. Vendar je ta soba popolnoma zatemnjena.

Če človekov popolni mehanizem Svetega trojstva ne deluje pravilno ali je celo prekinjen, je to isto, kot da bi se v takšni sobi napolnjeni z zakladi premikal brez baterije oziroma snopa svetlobe. Zaletaval bi se v te zaklade, jih lomil in nasploh delal veliko škodo, saj ne bi videl in bi bil brez usmeritve / orientacije.

Zato obstaja drugi pomemben del človeške psihe, ki predstavlja žensko načelo. To je ustvarjalnost, intuicija, čustva, ljubezen, vrednotenje … V atomu je to elektron, pri elektriki je to – . Zavedanje je dinamika zavesti.
Zavedanje daje zavesti dinamiko – jo požene v gibanje. Zavedanje je torej usmerjena pozornost v to, kar je PRAV ali NAROBE – MORALNO ali IZPRIJENO.

Če nadaljujem s prispodobo, potem je zavedanje luč/svetilka, s katero človek sveti po tej neverjetni sobi polni zakladov. Človek sedaj vidi vsaj del zakladov, kadar je snop te svetlobe majhen, kadar pa je snop velik, lahko razsvetli celotno sobo in takrat lahko rečemo, da je človek PODUHOVLJEN

Seveda obstaja še tretji vidik svetega trojstva oziroma človeške psihe in to je manifestacija oziroma materializacija rajskega sveta ali moško načelo delovanja človeške psihe. V atomu je to proton. Pri elektriki je to +.

Če bi zavest, ki je z zavedanjem dobila dinamiko, ne bi dobila končne zemeljske oblike v materializaciji, procesne bi bil popoln. Seveda tavanje v tej sobi brez svetlobe pomeni manifestacijo pekla na Zemlji. Medtem ko raziskovanje te sobe, ki je osvetljena z zavedanjem, pomeni manifestacijo raja na Zemlji.

Zakaj vas sploh mučim s takšnimi stvarmi, ki bi jih lahko opredelil kot filozofska razmišljanja? Upam, da ne mislite, da bluzim.

Za to sta dva razloga:

  1. Zato, da vam dam odgovor o tem, kaj je najbolje, da v tem trenutku naredite zase in svoje najbližje ter v kolektivnem smislu za ta svet. Zavedam se, da se to ne bo prijelo vsakogar med vami. Človek hitro pade v prepričanje, da ve dovolj in da je pripravljen. Vendar vas opozarjam, da je ta svet tako poln laži, da je izjemno težko najti pravilne odgovore na vprašanja, ki nas mučijo.
  2. Zato, ker se število 3 in sveto trojstvo preslikava v brezbožno trojstvo ali v matrico zla ali v komercialni matriks tako spretno, da več ne ločimo med enim in drugim svetom. In tu je osnovni problem, ko bomo iskali rešitve, za katere trdim, da ne smejo biti začasne, ampak trajne. In če hočemo trajne rešitve, MORAMO te stvari doumeti.

Seveda ima koncept svetega trojstva bistveno vlogo pri pojasnjevanju pojmov Zakon, pravo, jurisdikcija in kodeksi. Kajti pri tej tematiki se bomo morali spustiti globoko v zajčjo luknjo oziroma v izjemno zapleten labirint, iz katerega je zelo težko najti izhod. Če ste si prebrali četrti esej: Izvor vsega zla – Dobrodošli v deželi zombijev, potem veste o kakšnih neverjetnih stvareh govorim.

Zakon, pravo, jurisdikcija, kodeksi so vse koncepti ali idejne zasnove, ki so si jih izmislili tisti, ki tisočletja tlačijo ta svet. Vsa ta »pravna« terminologija je tako zapletena in večznačajna, da menim, da na svetu ni človeka niti pravnega strokovnjaka, ki bi lahko v popolnosti pojasnil to izrazoslovje. To je labirint, ki je tako zapleteno in večplastno zgrajen, da izgleda, da izhod ne obstaja. Pa vendar to ne drži. Le najti ga je potrebno in ne trdim, da poznam pot, ampak zagotovo sem bližje rešitvi kot večina med vami. Rajski svet nas čaka samo takrat, ko bomo prišli iz tega labirintna. Zakaj? Zaradi pogodbe. Vsak od nas je s spretno prevaro pogodbeno vezan na življenje v tem labirintu. Ampak pogodba je pogodba. Nevednost ni pravno sredstvo – to ste verjetno že slišali. In POGODBA = ZAKON.

V upanju na boljši jutri vas iskreno pozdravljam,
:primož iz rodu durjava varuh Ljudske Pisarne

V nadaljevanju
Drugi del: Tri kraljestva bivanja

Vse pravice pridržane!